Dag 4 Over Route 66 naar Williams
Vandaag een rit gepland van zo’n 270 km over de Route 66, deze voert ons over het authentieke goudmijn stadje Oatman via de Sitgreave pass naar Kingman. Hier de tank volgegooid met zo’n 100 liter benzine. We willen hier mijn beroemde met de magnetron bereidde hotdogs als lunch nuttigen. Hiervoor zul je echter het aggregaat moeten starten om 110 volt te krijgen.
Helaas blijkt dit een onmogelijke opgave te zijn. Alweer een minpunt van onze camper. Dit is onze inmiddels 8e camperreis maar moet constateren dat we nog nooit zo’n twijfelachtig exemplaar hebben meegekregen. Inmiddels nl al 9 tekortkomingen geconstateerd en dat zou niet moeten mogen bij deze als premium verhuurder bekend staande Road Bear verhuurder. En dan te bedenken dat er pas 11000 Miles op de teller staat. Ipv van de hotdogs haalt Peter jr nu maar een 4 tal cheeseburgers bij de Mac die op loopafstand van onze camper ligt. De service mevrouw belooft ons haar best te doen om een monteur vanuit Flagstaff naar Williams te sturen om ons aggregaat te repareren. Ze beloofd ons op de hoogte te houden.
Om hiervoor tijd te winnen besluiten we maar over de I40 verder te rijden en Hackberry over te slaan. Wel eten we nog ff een heerlijk ijsje in Seligman.
Om 16:30 uur komen we dan aan in Williams, de verwachtte monteur schittert echter door afwezigheid en ook de dame laat niets meer van zich horen. Dus om 18:30 uur zelf maar weer gebeld. Weer een ander aan de lijn uiteraard, die verteld ons dat ze geen monteur hebben kunnen vinden.
We hebben nog geen dag gehad zonder overkomelijke probleempjes.
Om mijn frustratie te verminderen, zodra ik tijd heb maar eens een klachtenmail naar de firma Road Bear sturen en ze daarin adviseren het Premium kwaliteitslabel niet langer te hanteren.
Gelukkig is behalve voor de hotdogs de magnetron totaal niet belangrijk voor ons.
Na de Spaghetti maaltijd nog even door het centrum van Williams gelopen, altijd leuk. Peter Sr bleef op de camping want hij is nog steeds niet helemaal de oude.
Morgen naar de Grote Sleuf.
En vele avonturen zullen volgen😅
Pa Lentjes ik hoop dat je gauw opknapt!
Zo jammer die probleempjes maar laat jullie niet uit het veld slaan! Peter sr. hopelijk snel weer beter.
Het is maar goed dat jouw hart wel een hoge hartslag gewend is anders hadden we ons ernstig zorgen moeten maken! Maar toch mooie foto’s de ezel komt mij bekend voor.
Goed geregeld bij het verhuurbedrijf, dat ze alles snel repareren. (cynisch bedoeld).
Veel plezier bij de grote gleuf morgen, als jullie er maar niet invallen :-)
je weet het hans! op vakantie nergens aan ergeren, groeten.
Wij zeggen altijd "Blijven lachen".
Het begin is wel met horten en stoten maar hou de moet er in het kan alleen maar beter worden en veel beterschap.👍😍